Jouw slimste zet op IntraLogisteX van dit jaar!

DistriSort kent jouw bedrijf en we hebben de antwoorden op jouw vragen. We bieden kant-en-klare sorteeropties voor kleding (mode, schoenen, etc.), e-commerce, pakketten en post, boeken, farmaceutische producten, retail, en meer.

Samen met jou analyseren we jouw behoeften (nu en in de toekomst) en bepalen we de sorteeroptie die het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Een op maat gemaakte oplossing, perfect afgestemd op jouw situatie met een focus op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Dankzij meer dan 20 jaar aan (internationale) ervaring kennen we de logistieke uitdagingen in jouw bedrijf, en bieden we je meer dan alleen een oplossing.

Maak een afspraak: CONTACT!

Lage TCO, Snelle ROI

Ons advies is altijd gebaseerd op grondige (internationale) kennis van verschillende markten. Een combinatie van best practices, bestaande gevallen en gebruikerservaringen leidt tot unieke en solide oplossingen. We leveren de beste pasvorm in geautomatiseerd sorteren voor zowel inkomende, uitgaande als retourzendingen. In alle gevallen implementeert DistriSort geautomatiseerde sorteermachines geleverd door EuroSort. Sorteermachines die bekend staan om hun uitstekende prestaties, een lage behoefte aan service en onderhoud, en een snelle ROI.

Maak een afspraak: CONTACT!

Eenvoud is de sleutel

EuroSort is gespecialiseerd in hoog rendement sorteermachines voor enkelvoudige items. Internationaal bejubeld om hun duurzaamheid en eenvoud. Altijd met een scherp oog voor de behoeften van jouw branche. Complexiteit wordt vereenvoudigd met een duidelijk doel voor ogen: minimale stilstand. Sorteermachine-operators kunnen de oorzaak van een (zeldzame) storing detecteren en eenvoudige reparaties uitvoeren. In de meeste gevallen is wachten op een technicus of specialistische technische service niet nodig. Dus, stilstand wordt tot een absoluut minimum beperkt.

Bezoek DistriSort in Hal 6 /Stand 312.

Maak een afspraak: CONTACT!

Jouw slimste zet op IntraLogisteX van dit jaar!

Contact

Distrisort BV
De Boomgaard 2
1243 HV ‘s-Graveland

T. +31 (0)88 20 56 000
E. meer informatie