Standard Fashion Sorter

Standard Fashion Sorter

Automatisch sorteren is haalbaar en betaalbaar.

Ideaal voor kleinere bedrijven en scale ups!

De Standard Fashion Sorter is speciaal ontwikkeld voor (groeiende) bedrijven die een automatische sorteeroplossing serieus overwegen, maar voor wie de investering in een tailormade oplossing (nog) niet haalbaar is. 

Voor die bedrijven heeft DistriSort de oplossing: een voorgeconfigureerde Split Tray Sorter. Een sorteeroplossing die vrijwel direct besparingen oplevert en je hele logistieke proces versnelt, verbetert en efficiënter maakt. Automatisch sorteren wordt haalbaar en betaalbaar, zonder in te leveren op kwaliteit en techniek. 

De nieuwe standaard

De standaard die wij hebben ontwikkeld is een ''best of'', op basis van vele jaren praktijkervaring in diverse branches. De Standard Fashion Sorter sluit perfect aan op de sorteerwensen die wij hebben ervaren binnen o.a. de kledingindustrie. In kwaliteit en capaciteit (standaard 7.200 trays per uur) doet deze standaard sorteeroplossing in niets onder ten opzichte van onze tailormade sorteeroplossingen. De gebruikte materialen zijn exact hetzelfde en aanvullende opties zijn zeker mogelijk (zij het beperkt). Het aantal uitgangen bijvoorbeeld kan stapsgewijs, in standaardmodules van 12 uitgangen, worden uitgebreid.

Split Tray sorter met pakketten

Automatisch sorteren is haalbaar en betaalbaar

Bewezen kwaliteit & techniek

In de Split Tray sorter komt het beste van 20 jaar ervaring in automatisch sorteren en productinnovatie samen. De Standard Fashion sorter is een Split Tray sorter, zoals er al tientallen 24/7 draaien bij o.a. de internationale -highstreet- kledingmerken en e-commerce.

Snelle levering, snelle ROI

Deze standaard (preconfigured) sorteeroplossing kan up & running zijn in 6 maanden na contract. Verbeterde efficiency, snelheid en een gezonde ROI zijn vanaf de eerste dag meetbaar. Daarnaast is er nog een groot voordeel: de kleine footprint (48 uitgangen op circa 60m²).

Scale ups & groei-ambities

De Standard Fashion Sorter is moderne en betaalbare Split Tray sorter van EuroSort in een standaard of-the-shelf configuratie. Hiermee komen wij tegemoet aan scale-ups die grip willen houden op hun groeiambities en zich niet willen laten afremmen door externe factoren (zoals bijvoorbeeld personeelskrapte). 

Unieke financieringsmogelijkheid

De enige sorter in de markt met financieringsopties. Een uniek feit waar we trots op zijn en wat de aanschaf voor veel bedrijven nog aantrekkelijker kan maken. Een optie die alleen voor de Standard Fashion sorter mogelijk is. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze experts kunnen je er alles over vertellen (en meer). 

Specificaties

  • Min./Max. (lxbxh) artikel afmetingen: 100 x 100 x 5 mm – 575 x 375 x 200 mm
  • Min./Max. artikel gewicht: 0,1 – 5,0 kg
  • Container in de uitgang (lxbxh): 400 x 600 x (250-500) mm
  • Capaciteit standaard: 7.200 trays per uur
  • Aantal invoer posities: 2-4 operators
  • Footprint: bij 48 uitgangen ongeveer 60 m²
  • Laag energieverbruik:  48 uitgangen <3,3 kWh
  • Uitbreidingsmogelijkhedenper 12 uitgangen
Maak een afspraak

Geïnteresseerd?

Maak dan nu een afspraak.