Wij kennen jouw business

DistriSort is in 2003 gestart in Weesp, als systemintegrator voor EuroSort. Toen, 3 bevlogen technici met 1 doel: het geautomatiseerde sorteerproces verbeteren. Want het kon (en kan) beter, efficiënter en sneller! En het is gelukt.

In de afgelopen 20 jaar zijn meer dan 400 sorters geïnstalleerd bij circa 60 sorteerprojecten. Van Alkmaar tot Polen en van Culemborg tot Spanje. Er staat inmiddels een succesvol internationaal bedrijf in 's-Graveland (onder de rook van Amsterdam), waar meer dan 200 mensen werkzaam zijn. 

Alle kennis en ervaring die is opgedaan vind je terug in weldoordachte sorteeroplossingen en slimme, innovatieve sorteertechniek. DistriSort hanteert een turnkey aanpak, van expert-consultancy tot vakkundige opbouw. Helemaal tailormade afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

DistriSort is de expert in:

Kortom: wij kennen jouw business. 

GertJan in gesprek met klanten
DistriSort Kantoor 's-Graveland

Advies, begeleiding & implementatie

Wij begeleiden je in het selectieproces met gedegen advies en (soms) een kritische blik om je te helpen de juiste keuzes te maken. Resultaat is een sorteeroplossingen op maat, van concept tot implementatie, die perfect is afgestemd op jouw situatie en wensen.

EuroSort sorters

DistriSort Projects BV maakt uitsluitend gebruik van de door EuroSort ontwikkelde sorters. 

EuroSort ontwikkelt en produceert duurzame en betrouwbare sorters, met een bewezen staat van dienst bij de grootste namen in verschillende branches. Bekend om een snelle ROI en lage TCO. Hoogwaardige sorters die geschikt zijn voor een breed productaanbod en kunnen worden gematcht met een bestaand WMS. Gebouwd om lang mee te gaan en (24/7) tussen 5.000 tot 40.000 artikelen per uur te kunnen sorteren (afhankelijk van de producten en conversie). En dát, op 1 machine voor zowel inbound, outbound, crossdocking als retouren.


Randapparatuur

Voor randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een label applicator, conveyor techniek, cartontaper, strapping machine, enzovoort, hebben wij preferred suppliers of werken wij graag samen met uw eigen huisleverancier.

EuroSort Sorters - machine met logo

Geïnteresseerd? 

Maak dan nu een afspraak.