Logistics & Automation 2023

4 & 5 Oktober – Stockholm

Distrisort Booth G10

We zijn enthousiast om dit jaar deel te nemen aan Logistics & Automation 2023 in Stockholm! Kom naar het evenement om geavanceerde oplossingen te ontdekken voor uw geautomatiseerde sorteervraagstukken en ontdek waarom DistriSort uw partner bij uitstek is.

Ontdek efficiëntie met onze Sorteeroplossingen

  1. Split Tray Sorting: Ons efficiënte Split Tray sorteersysteem is aanpasbaar voor diverse industrieën. Het blinkt uit in e-commerce, logistiek en retail door een breed scala aan producten te verwerken, van kleine items tot grotere pakketten.
  2. Cross Tray System: Het Cross Tray-systeem biedt snelle sortering, ideaal voor industrieën met diverse productmaten, zoals kleding, elektronica en farmaceutische producten. De flexibiliteit ervan zorgt voor nauwkeurige sortering.
  3. Push Tray Sorter: Ontworpen voor industrieën waar voorzichtigheid geboden is, is de Push Tray Sorter ideaal voor voedsel en drank, cosmetica en breekbare items. Het minimaliseert productbeschadiging en zorgt voor nauwkeurige sortering.
  4. Standard Fashion Sorter: Specifiek ontworpen voor de mode- en kledingindustrie, verbetert de Standard Fashion Sorter de verwerking van kleding, schoeisel en accessoires aanzienlijk. Dit delicaat sorteersysteem minimaliseert de behandeling en schade aan producten, waardoor het een uitstekende keuze is voor opkomende of groeiende bedrijven.

Hoe onderscheiden wij ons van de rest

Deskundige begeleiding: Ons team van experts staat klaar om uw unieke behoeften te bespreken en uit te leggen hoe onze oplossingen uw operaties kunnen stroomlijnen.

Op maat gemaakte oplossingen: We begrijpen dat elke opslagruimte uniek is. Ontdek hoe onze sorteersystemen kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen. We bieden een snelle ROI-scan om de innovatie te laten zien die uw bedrijfsgroei kan stimuleren.

Introductie van de Standaard Fashion Sorteerder: Wees een van de eersten om meer te weten te komen over onze nieuwste innovatie. Speciaal ontworpen voor kleinere/groeiende bedrijven. Voor geconfigureerd en een zeer korte levertijd!

Interesse in het plannen van een ontmoeting met ons team? Vul het contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Logistics & Automation 2023!Registreer hier en ontvang gratis toeganskaarten voor Logistics & Automation.

Logistics & Automation 2023

Contact

Distrisort BV
De Boomgaard 2
1243 HV ‘s-Graveland

T. +31 (0)88 20 56 000
E. meer informatie