Outbound goederen sorteren

Automatisch sorteren, maar hoe?

Outbound sorteren is wat ieder bedrijf het liefste doet. Goederen voor klanten sorteren. Automatisch sorteren maakt dit proces sneller, beter en efficiënter. Maar welke sorteermachine past het beste bij uw product/bedrijf? DistriSort adviseert en begeleidt u in het keuzeproces, en biedt turnkey logistieke- en sorteerconcepten. Dit kan voor een continue goederenstroom zijn naar vaste locaties (zoals bij pakketstromen) of het sorteren van separate orders. Denk bijvoorbeeld aan retailorders naar winkels, of e-com orders voor de consument. Bovendien geeft automatisch sorteren een minimale foutmarge, dus een grotere klanttevredenheid en betere kwaliteit eindproduct.

Voordelen van automatisch sorteren

In 1 zin: het juiste product, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd op de juiste plaats. En hoe we dat doen? De order-efficiency verbeteren, door:

 • optimaliseren van pick proces
 • optimaliseren pack proces
 • optimaliseren slotttijden
 • rechtstreeks uit het magazijn bulk sorteren
 • de foutmarge minimaliseren
 • besparen op loonkosten
 • meer verwerken op minder m²

De beste sorteeroplossing?

Wat is de beste sorteermachine voor mijn situatie? Die vraag gaan wij voor u beantwoorden (en meer). DistriSort is een system integrator die u helpt bij de keuze en implementatie van sorteersystemen. Dankzij onze ruime (inter)nationale ervaring in verschillende vakgebieden zijn wij in staat om vanuit verschillende invalshoeken uw mogelijkheden te bekijken en u een sorteerconcept te bieden dat perfect aansluit bij uw producten en uw bedrijf. We kijken daarbij ook hoe uw ROI zich ontwikkelt, dus wanneer u winst gaat maken op outbound sorteren. Denk daarbij aan 7.000 tot 24.000 items stuks per uur.

Waar zit de winst bij automatisch sorteren?

We leggen het u graag even uit. Stel, het picken van 1 SKU kost X seconden. Dan kost het picken van 2 dezelfde SKU’s veel minder tijd dan 2 maal die X seconden. Automatisch sorteren maakt het picken dus veel efficiënter en verlaagt de kosten van het totale pick-proces aanzienlijk. Na het verzamelen van een hoeveelheid orders en het picken van de bestelde goederen kan het eigenlijke sorteren beginnen. Tijdens het automatische sorteerproces worden ook eventuele pickfouten ontdekt. Hierdoor wordt voorkomen dat onjuiste artikelen of verkeerde aantallen in de orders terechtkomen. Dit draagt dus bij aan de kwaliteit die u levert en een hogere klanttevredenheid.

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons direct: +31 (0)88 20 56 000

  Graag meer informatie

  Hoeveel artikelen sorteert u per jaar? *

  Naam bedrijf of contactpersoon*

  E-mailadres*

  Outbound goederen sorteren

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie