Inboundgoederen sneller sorteren

Inbound registreren via outbound.

De ideale oplossing voor uw inboundgoederen, gaat via uw outboundsysteem. Daarmee is het mogelijk om tegelijkertijd te tellen en te sorteren op: SKU, vorm, kleur, formaat en eventueel gewicht. Bijkomend voordeel is dat alles ook automatisch (foutloos en snel) wordt vastgelegd in uw administratie. Retourstromen kunt u op deze manier efficiënt verwerken.

Tellen en sorteren

Inbound goederen kunt u snel en accuraat tellen en registreren door ze via uw sorteermachine te laten lopen. U kunt er zelfs voor kiezen de binnengekomen producten direct weer outbound te sorteren, naar een eerstvolgende batch of gereedstaande (e-commerce) order. En alles wat niet direct door kan, of nog verwerkt moet worden, sorteert u moeiteloos naar uw voorraadposities.

Snel en correct inbound goederen sorteren

Bij de meeste bedrijven is de inkomende goederenstroom vaak bewerkelijker dan de uitgaande. Inbound zijn immers nogal wat variabelen die u niet altijd in de hand heeft. Het aantal colli varieert en het aantal producten per verpakking, leveranciers hebben zo hun ideeën over verpakkingen, de vorm, het gewicht, enzovoort. Toch wilt u weten of dát wat er besteld is ook daadwerkelijk is geleverd. Afhankelijk van het product wordt dan steekproefsgewijs, óf iedere doos, óf ieder product gecontroleerd. Een tijdrovende bezigheid waarbij onze sorteerconcepten ook ingezet kunnen worden. Daarmee bespaart u tijd, heeft u een minimale foutmarge en een maximale efficiëntie.   

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier:

  Graag meer informatie

  Hoeveel artikelen sorteert u per jaar? *

  Naam bedrijf of contactpersoon*

  E-mailadres*

  Inboundgoederen sneller sorteren

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie