Cross-docking

Van retour direct naar verkoop of stock.

Cross docking werkt als volgt: de ontvangen goederen worden direct gebruikt om de orders in de batch gereed te maken. Maar… goederen komen niet geordend binnen. Met een sorteermachine sorteert u de benodigde aantallen van het betreffende product direct naar een individuele order.

Artikelen die niet in de beoogde batch gebruikt worden, worden in dezelfde ronde voorgesorteerd voor de volgende batch(es). De voorgesorteerde goederen worden dus weer over de sorter geleid voor een volgende batch. Dit opnieuw invoeren (of eigenlijk doorvoeren) is altijd sneller dan opnieuw picken en uitsorteren. Het is ook mogelijk om goederen die niet aan een order in de batch zijn toegewezen te sorteren naar een voorraadpositie. Aan het eind van het proces geven de totalen een nauwkeurig overzicht van het aantal ontvangen goederen. Interfiliaalverkeer of shop-to-shop logistiek in een distributiecentrum werkt op dezelfde wijze.

Overview of Cross Dock sorting operation in a warehouse with goods coming in per supplier and leaving to individual customers

Cross Docking sorteeroplossingen van DistriSort bieden u de mogelijkheid om deze goederenstroom snel en efficiënt te verwerken. Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier en we nemen snel contact op:

  Graag meer informatie

  Hoeveel artikelen sorteert u per jaar? *

  Naam bedrijf of contactpersoon*

  E-mailadres*

  Cross-docking

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie