Sieraden sorteren

Sierraden zijn vaak klein, licht en fragile. Er is een eindeloze variatie in vormen en modellen en soms zijn ze kostbaar. Dus, het automatisch sorteren van sieraden vergt speciale aandacht. Aandacht voor zowel het product als de sorter. De sorter mag niet kunnen vastlopen door bijvoorbeeld een los kettinkje. Een sieraad moet ongeschonden uit het sorteerproces komen. Voor een groot Duits bedrijf leverden wij twee grote Tilt Tray machines om sieraden te sorteren. Deze sieraden worden verkocht in kledingboetieks en winkels voor mode-accessoires. De inductie van de sieraden gaat via een ingenieuze invoermethode, waarbij de sieraden direct in de tray worden gedropt. 

  Stuur meer informatie over het te sorteren product

  Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van sorteren in de logistiek. Inbound (tellen), outbound, winkelorders en interfiliaal, winkel en e-commerce retouren, cross-docking, omnichannel en e-commerce orders, het is allemaal mogelijk met 1 machine.

  Selecteer het product, meerdere keuzes mogelijk *
  KledingSchoenenBoekenPost, pakketten en restmailSieradenKleding accessoiresSpeelgoedMedicijnenAnders, graag contact hierover

  Namelijk:

  Indicatieve hoeveelheid om te sorteren*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Sieraden sorteren

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie