Kleding sorteren

Bij kleding sorteren in de kledingbranche is er een grote behoefte aan kosten efficiënte logistieke oplossingen. Door het automatiseren van de logistiek, door middel van een sorteerconcept, is het mogelijk om een collectie snel in de winkels te hebben. Time-to-market is heel belangrijk. Hoe sneller een collectie in de winkel is des te langer is de verkooptijd. Daarnaast is de voorraad accuraat en kunnen tegelijkertijd e-commerce orders gesorteerd worden. Het voordeel is dat een sorteerconcept een stand-alone sorteeroplossing kan zijn waarbij de mens de flexibele schil is.

Maar ook in de wasserij branche bij het uitsorteren van personen was (bijvoorbeeld van een verzorgingshuis) is het terugsorteren van de schone was naar de individuele persoon een mogelijkheid. Distrisort installeerde zo’n sorteerconcept in een wasserij.

  Stuur meer informatie over het te sorteren product

  Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van sorteren in de logistiek. Inbound (tellen), outbound, winkelorders en interfiliaal, winkel en e-commerce retouren, cross-docking, omnichannel en e-commerce orders, het is allemaal mogelijk met 1 machine.

  Selecteer het product, meerdere keuzes mogelijk *
  KledingSchoenenBoekenPost, pakketten en restmailSieradenKleding accessoiresSpeelgoedMedicijnenAnders, graag contact hierover

  Namelijk:

  Indicatieve hoeveelheid om te sorteren*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Kleding sorteren

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie