Standard Fashion Sorter

Automatisch sorteren haalbaar en betaalbaar

De Standard Fashion Sorter, een voorgeconfigureerde sorteeroplossing, is speciaal ontwikkeld voor (groeiende) bedrijven die een automatische sorteeroplossing serieus overwegen, maar voor wie de investering in een tailormade oplossing (nog) niet haalbaar is.

Voor die bedrijven heeft DistriSort de oplossing: een voorgeconfigureerde split tray sorter voor de kledingindustrie. Groot voordeel hiervan is dat automatisch sorteren haalbaar en betaalbaar wordt, zonder in te leveren op kwaliteit en techniek. Een sorteeroplossing die vrijwel direct besparingen oplevert en uw hele logistieke proces versnelt, verbetert en efficiënter maakt.

3D rendering of a split tray sorter, called the Standard Fashion Sorter, with direct to carton destinations and 3 induction positions.

De nieuwe standaard

De standaard die wij hebben ontwikkeld is een -Best of-, op basis van vele jaren praktijkervaring bij kleding bedrijven. De Standard Fashion Sorter sluit perfect aan op de sorteerwensen die wij hebben ervaren binnen uw branche. In kwaliteit en capaciteit (standaard 7.200 trays per uur) doet deze voorgeconfigureerde sorteeroplossing in niets onder ten opzichte van onze tailormade sorteeroplossingen. De gebruikte materialen zijn exact hetzelfde en aanvullende opties zijn zeker mogelijk, zij het beperkt. Het aantal uitgangen bijvoorbeeld kan stapsgewijs, met standaardmodules van 12 uitgangen worden uitgebreid.

Snelle levertijd

Doordat we een standaard sorteeroplossing bieden kunnen we ook sneller leveren. We kunnen de Standard Fashion Sorter daarom ook sneller leveren dan onze andere oplossingen. En omdat de sorter al geconfigureerd is zal ook de installatie en oplevering op site sneller zijn zodat u snel kunt beginnen met automatisch sorteren.

Prijs

U denkt nu vast dat automatiseren direct ook duur is. Echter, als u kiest voor een standaard product betekent dat ook dat wij de kosten naar beneden kunnen brengen en dat voordeel gaat direct naar u: de klant. Met een lagere prijs dan onze tailormade oplossingen kunt u ook bij kleinere aantallen te sorteren artikelen een Return on Investment (ROI) behalen.

Daarnaast, en dat is uniek aan dit product, zijn er in bepaalde markten ook mogelijkheden om de Sorter te financieren.
Dit is niet mogelijk met een op maat gemaakte oplossing. Vraag naar de mogelijkheden die beschikbaar zijn als u met onze experts in gesprek gaat.

Technische specificaties

Min./Max. (lxbxh) artikel afmetingen:100 x 100 x 5 mm –
575 x 375 x 200 mm
Min./Max. artikel gewicht:0,1 – 5,0 kg
Container in de uitgang (lxbxh):400 x 600 x (250-500) mm
Capaciteitstandaard 7.200 trays per uur
Aantal invoer posities2-4 operators
Voetafdrukbij 48 uitgangen ongeveer 60 m²
Laag energieverbruik48 uitgangen <3,3 kWh
Uitbreidingsmogelijkhedenper 12 uitgangen

Ik wil graag meer weten:

  Standard Fashion Sorter

  Contact

  Distrisort BV
  De Boomgaard 2
  1243 HV ‘s-Graveland

  T. +31 (0)88 20 56 000
  E. meer informatie