Meer resultaten
Het antwoord op die vraag is kort: ja. Wij (DistriSort en EuroSort) verzorgen de interface. Onze klanten hoeven niets aan hun eigen software aan te passen. Klanten blijven gebruikmaken van hun eigen standaard software om het WMS aan te sturen.
Wij zorgen ervoor dat de communicatiestromen tussen WMS en sorter op de juiste manier aan elkaar gekoppeld worden. Zowel voor de ingaande stroom, als de uitgaande stroom. De downstream en upstream. Geen van betrokken partijen hoeft iets in hun eigen software te veranderen om toch de juiste communicatie tussen WMS en sorter tot stand te brengen. Dit is voor beiden efficiënter. Op deze manier hoeft een klant geen extra kosten te maken voor z’n bestaande systeem. Wij zorgen ervoor dat onze sorter gaat praten met een bestaand WMS. Een tailormade interface maakt het bovendien mogelijk om met hetzelfde gemak te praten met systemen van bij voorbeeld Oracle. Ook een WMS dat door klant zelf intern is ontwikkelt is geen probleem.
Zekerheid dankzij eigen interface
Door de ontwikkeling van een interface op ons te nemen ontzorgen we onze klant en creëren we rust in het proces. Een WMS draait vaak al jaren. Daar aanpassingen in aanbrengen, is vragen om problemen. Door zelf de regie te houden vermijden we dat. Bovendien weten we altijd zeker dat de communicatie (interface) werkt. Zelfs al voordat de sorter geplaatst is. Verdere voorbereidingen lopen parallel met de levering. In deze periode worden bijvoorbeeld ook speciale workshops met onze klanten georganiseerd. Hierin stemmen we o.a. de functionaliteiten en de communicatie met het digitale systeem af. De fysieke levering wordt vervolgens door EuroSort/DistriSort geprogrammeerd en op-site geïmplementeerd en getest. Op deze manier is, zodra de machine live gaat, iedereen klaar en alles direct up & running.
Monitoring efficiency
Nadat wij de machine hebben geplaatst, kunnen met de meegeleverde software de statistieken en verwachtingen worden gemonitord. Dat geeft inzicht en overzicht. Waar ligt bijvoorbeeld de oorzaak als uit statistieken blijkt dat operators hun geschatte quota niet halen? We doorlopen dan samen met klant het proces. Soms blijkt bijvoorbeeld dat verpakkingen gesloten worden aangeleverd. Daardoor zijn operators extra tijd kwijt zijn om dozen om te draaien, te openen, wikkels te verwijderen e.d., voordat de machine kan worden geladen. De oplossing: dozen gebruiksklaar aanleveren bij de operators, zodat ze direct aan de slag kunnen. Dat zijn de details waar wij dankzij ruime ervaring onze klanten in kunnen begeleiden. Efficiency van boven de 85% wordt dan zeker gehaald.