DistriSort en COVID-19

Beste Klanten en zakenpartners,

De gezondheid, veiligheid en succes van onze klanten, partners en werknemers heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Na de uitbraak van de COVID-19-pandemie, willen we u informeren over de actuele situatie en maatregelen bij DistriSort. De verspreiding van virus is een wereldwijde zorg en we hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om u, onze werknemers en de gemeenschappen die wij bedienen te beschermen.

Service en ondersteuning

Waar mogelijk heeft DistriSort werken op afstand ingevoerd, om fysiek contact en samenkomst van mensen te verminderen. Dit betekent echter niet dat we niet online zijn om aan uw service- en ondersteuningsbehoeften te voldoen. Onze serviceniveaus voor klanten zijn hetzelfde gebleven, en voor overige aanvragen zijn we geopend tijdens onze normale kantooruren.

In sommige landen kunnen we nog steeds service op locatie leveren en we raden u aan om contact op te nemen met het serviceteam, als u dat nodig heeft. Alle mensen die moeten reizen worden voorzien van de nodige documentatie en training om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, en we bieden hen extra persoonlijke beschermingsmiddelen. Als u ondersteuning op locatie nodig heeft, lever dan ook meteen de gezondheidsmaatregelen die u heeft getroffen aan, zodat onze teams geïnformeerd kunnen worden.

Het serviceteam is ook bereikbaar voor nieuwe aanvragen, softwarewijzigingen, machineuitbreidingen, relocaties of andere aanpassingen. U kunt contact opnemen met het service team via e-mail of +31 (0)88 20 56 000.

Productie

Vanaf het begin van de uitbraak hebben we de impact van COVID-19 geëvalueerd en werken we met onze toeleveringsketen om te zorgen voor een voortzetting van onze productielijn. Daarbij hebben we ook rampenplannen voorbereid, om ons door deze zeer dynamische situatie heen te leiden. Dankzij de inzet van onze teams en leveranciers hebben we de productie voort kunnen zetten. We kunnen de productie voor de voorzienbare toekomst voortzetten, terwijl we tegelijkertijd zorgen dat onze werknemers in een zo veilig mogelijke omgeving kunnen werken, in lijn met de aanbevelingen van de WHO.

Levering

Hoewel onze productielijn onze producten maakt volgens de planning die we hebben afgesproken met onze klanten en partners, ondervinden we hinder in het verschepen van onze zendingen naar bepaalde landen. Dit komt met name door lokale beperkingen. Uw contactpersoon zal persoonlijk contact met u opnemen indien dit effect heeft op uw order. Op het moment hebben we nog alle orders naar onze klanten kunnen verzenden, dankzij de samenwerking met onze partners.

Verkoop en aanvragen

Onze verkoopteams werken momenteel ook op afstand. U bent misschien gewend om regelmatig bezoek op locatie te ontvangen om het juiste product voor uw bedrijf te vinden. Op dit moment maken wij echter veelvuldig gebruik van videoconferencing, telefoon of e-mail om onze klanten en zakenpartners te ondersteunen.

Nieuwe verkoop-tool:

Als u uw producten graag in een Demo Sorter-omgeving wilt zien, verstuur ze dan naar ons, en we zullen het proces opnemen of streamen via een videoconferentie. We bedienen u graag bij alle aanvragen die u heeft en staan klaar om snel offertes uit te brengen, als u dat wenst.

Neem alstublieft contact op met het verkoopteam via e-mail of bel ons op +31 (0)88 20 56 000.

We realiseren ons dat we ontzettend boffen dat we onze werkzaamheden kunnen voortzetten en onze klanten en zakenpartners kunnen ondersteunen, terwijl we ons aanpassen aan een nieuwe norm van zakendoen. We zitten samen in deze situatie, en we kunnen nog steeds niet helemaal de impact van deze situatie volledig inschatten. We zien echter met trots hoe iedereen zijn beste beentje voor zet om de verspreiding en impact van het virus te beperken, en ook wij zullen daaraan meedoen.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen in ons en uw steun aan ons, terwijl we ons door deze veranderende situatie heen navigeren.

Mocht u nog vragen hebben of gewoon even willen kletsen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar.

DistriSort en COVID-19

Contact

Distrisort BV
De Boomgaard 2
1243 HV ‘s-Graveland

T. +31 (0)88 20 56 000
E. meer informatie