Kleding sorteren

Kleding sorterenBij kleding sorteren in de kledingbranche is er een grote behoefte aan kosten efficiënte logistieke oplossingen. Door het automatiseren van de logistiek, door middel van een sorteerconcept, is het mogelijk om een collectie snel in de winkels te hebben. Time-to-market is heel belangrijk. Hoe sneller een collectie in de winkel is des te langer is de verkooptijd. Daarnaast is de voorraad accuraat en kunnen tegelijkertijd e-commerce orders gesorteerd worden. Het voordeel is dat een sorteerconcept een stand-alone sorteeroplossing kan zijn waarbij de mens de flexibele schil is.

Maar ook in de wasserij branche bij het uitsorteren van personen was (bijvoorbeeld van een verzorgingshuis) is het terugsorteren van de schone was naar de individuele persoon een mogelijkheid. Distrisort installeerde zo'n sorteerconcept in een wasserij.

Stuur meer informatie over het te sorteren product

Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van sorteren in de logistiek. Inbound (tellen), outbound, winkelorders en interfiliaal, winkel en e-commerce retouren, cross-docking, omnichannel en e-commerce orders, het is allemaal mogelijk met 1 machine. 

Selecteer het product, meerdere keuzes mogelijk *
Als Anders hierboven is ingevuld, vermeld dan hier het product
Indicatieve hoeveelheid om te sorteren *
Bedrijfsnaam *
Email *

* = verplicht

Klik hier voor het ROI invulformulier

Bereken het Return on Investment.

Klik hier om het formulier in te vullen voor een snelle scan van de mogelijke return on Investment (ROI)

DistriSort sorteeroplossing

Contact

Distrisort BV
De Boomgaard 2
1243 HV 's-Graveland

T. +31 (0)88 20 56 000
E. meer informatie